praktijk PraktijkBelangrijk weetje:

Om te beginnen wil ik even zeggen dat ik kan begrijpen dat je twijfelt omdat je niet weet of ik wel de goede persoon ben bij wie jij je prettig zou voelen en/of ik jou wel zou kunnen helpen.
Daarom kun je bij mij éénmalig een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, max. duur een half uur. Zo hebben we de gelegenheid elkaar een beetje te leren kennen. Indien het voor jou of voor mij niet goed voelt om verder te gaan, dan kunnen we met respect voor elkaar besluiten het bij een kennismaking te houden.


Mijn werkwijze:

Afhankelijk van jouw verhaal, vraag, wat ik aanvoel en voor welke behandelingsmethoden jij open staat, bekijken we wat in jouw situatie de beste aanpak is. Rekeninghoudend met jou noden en wensen zal ik, wanneer nodig, deze aanpak steeds bijsturen. Ik zal je ondersteunen, begeleiden en je helpen inzicht te krijgen in jouw situatie. Ik zal je mogelijkheden aanreiken hoe jij anders met situaties zou kunnen omgaan zonder daarbij je eigenheid te verliezen. Wat voor de een werkt hoeft niet voor de ander te werken en vice versa. Het is aan jou om uit te proberen welke mogelijkheden jou het beste helpen. Een kant-en-klare oplossing kan ik je helaas niet geven.


Behandelingsmethoden:

De behandelingsmethoden helpen je beter te ontspannen waardoor inzichten makkelijker naar boven komen. Tevens stimuleren ze het zelfgenezend en zelfregulerend vermogen van het fysieke en mentale lichaam. Ze versterken je weerbaarheid.
Doch kanker en andere ernstige ziekten, gebroken botten, bacteriele infecties, virusziekten, onherstelbaar beschadigde organen of weefsels kan ik met deze methoden niet genezen. De behandelingsmethoden kunnen in deze wel verlichting geven van de symptomen.Praktijkregels:

Om het voor beide duidelijk en aangenaam te houden, een aantal praktijkregels:Afspraken en betalingen:Adviezen:


Tot slot

Zijn er nog vragen, neem dan gerust contact met mij op.
© www.pluton.be