schaal KlankKlankschaalmassage

(individueel)

Bij een klankschaalmassage worden er klankschalen op en rond het lichaam geplaatst. Wanneer de klankschalen aangeslagen worden, vibreren de schalen en produceren tonen in verschillende frequenties. Deze frequenties komen overeen met de frequenties van onze weefsels en organen. Ze komen binnen via het gehoor en via de huid. Ze stimuleren elke cel om zijn eigen frequentie te herkennen en te herstellen. De vibraties zorgen voor een zachte massage die de lichaamsvloeistoffen in beweging brengen. Door de beweging ontstaan er golven die de cellen stimuleren en helpen om afvalstoffen af te voeren. Door de frequenties en vibraties wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Blokkades worden los gemaakt,energie gaat weer stromen, balans kan worden herstelt. Dit alles heeft zijn positieve invloed op lichaam en geest op een diep niveau.

Voordelen klankschaalmassage versus ontspanningsmassage:

Aan een klankschaalmassage zijn een aantal voordelen verbonden:

Inzetbaarheid o.a. bij:Sound Healing

(individueel)

Tijdens een Sound Healing worden er meerdere instrumenten ingezet zoals klankschalen, fluiten, gong, chimes, drum, etc.. Elk instrument heeft zijn eigen frequenties die op een zachte manier blokkades kunnen opheffen en die aanzetten tot fysieke en mentale ontspanning. Ze stimuleren het lichaam om het eigen genezend vermogen, dat het van nature heeft, aan de gang te zetten. De instrumenten worden intuïtief door mij gekozen en bespeeld.Klankreis - Dreamtime - "To another world"

(groep)

Klankreizen worden ook wel klankbeleving, klankbad, klankhealing, klank ligconcert of soundhealing genoemd. We noemen het klankreis omdat je door de klank wordt meegevoerd zoals een reis je vaak brengt naar onbekende bestemmmingen. Onze klassieke klankreis hebben we de naam Dreamtime - "to another world" gegeven omdat we met verschillende instrumenten vanover de hele wereld zoals sjamanen drums, fluiten, klankschalen, gongs, chimes, belletjes en andere etnische intrumenten, naar je eigen droomwereld kunt reizen. Laat je meevoeren op de klanken van deze geweldige instrumenten die je tot diepe ontspanning brengen. Laat je meenemen naar het land van de Aboriginals, de Indianen, het regenwoud, de zee, ... Droom lekker weg, beleef je eigen verhaal, gun jezelf een moment van niets moeten, maar van mogen en genieten.
Elke reis is weer anders en wij vinden het iedere keer weer heerlijk om te spelen. Kom jij ook eens deelnemen? Dat zouden wij heel leuk vinden en jij vast ook.Gong experience - "Let's go over the top" - gongreis

(groep)

Een gongreis is een totaal andere beleving dan een klankreis. De gongreis is een reis naar een andere dimensie, een reis naar je binnenwereld. De gongs zijn meeslepend, dominant en kunnen je helpen je grenzen te verleggen. De gongs hebben hun eigen uitdagende expressie. Als je je laat dragen door de klanken van de gongs zul je in staat zijn de top van de berg te bereiken om de andere kant van de berg te aanschouwen. De gongreis is een aparte intense beleving. Tijdens de gongreis worden ook klankschalen bespeelt die hun eigen lieflijke klank hebben, aan boven en ondertonen, en zorgen voor een ontspannende balans binnen het geheel.Drumreis - Native Indian Sound experience

(groep)

Onze drumreis is een beleving die je terugvoert naar de cultuur en de tijd der Indianen. De klanken van onze grote gongdrum en andere sjamanistische drums brengen je met hun Aardse tonen en ritme tot een diepe ontspanning wanneer je je laat meevoeren door hun cadans. De Native flutes en ratels geven nog meer diepgang aan het geheel. Zeker een aanrader om ooit eens mee te maken. (knipoog)Praktische info


Speciale gelegenheden

Ben je gebonden aan een rolstoel of bed, maar geïnteresseerd in het beleven van een Sound Healing, klankschaalmassage of klankreis, informeer naar de mogelijkheden.

Wil je iets organiseren voor een speciale gelegenheid, zoals een vrijgezellen feestje, een uitje met collega´s, een "eens wat anders" vriend(inn)en avond, ed.. Ben je in voor iets nieuws of helemaal anders, plan dan eens een klank-, gong of drumreis met een eigen groep(je).
Informeer naar de mogelijkheden.

Ben je op zoek naar een orgineel cadeau voor een verjaardag of andere gelegenheid? Je kunt bij mij cadeaubonnen verkrijgen voor een Sound Healing, klankschaalmassage of klankreis.
© www.pluton.be