schaal KlankKlankschaalmassage (individueel):

Bij een klankschaalmassage worden er klankschalen op en rond het lichaam geplaatst. Wanneer de klankschalen aangeslagen worden, vibreren de schalen en produceren tonen in verschillende frequenties. Deze frequenties komen overeen met de frequenties van onze weefsels en organen. Ze komen binnen via het gehoor en via de huid. Ze stimuleren elke cel om zijn eigen frequentie te herkennen en te herstellen. De vibraties zorgen voor een zachte massage die de lichaamsvloeistoffen in beweging brengen. Door de beweging ontstaan er golven die de cellen stimuleren en helpen om afvalstoffen af te voeren. Door de frequenties en vibraties wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Blokkades worden los gemaakt,energie gaat weer stromen, balans kan worden herstelt. Dit alles heeft zijn positieve invloed op lichaam en geest op een diep niveau.


Voordelen klankschaalmassage versus ontspanningsmassage:

Aan een klankschaalmassage zijn een aantal voordelen verbonden :


Inzetbaarheid o.a. bij:Sound Healing (individueel):

Tijdens een Sound Healing worden er meerdere instrumenten ingezet zoals klankschalen, fluiten, gong, chimes, drum, etc.. Elk instrument heeft zijn eigen frequenties die op een zachte manier blokkades kunnen opheffen en die aanzetten tot fysieke en mentale ontspanning. De instrumenten worden intuïtief door mij gekozen en bespeeld.Klankreizen (groep):

Als je houdt van de klanken van drums, fluiten, klankschalen, gongs, chimes, belletjes en andere etnische intrumenten, kom dan eens naar een van onze klankreizen. Laat je meevoeren op de klanken van deze geweldige instrumenten die je tot diepe ontspanning kunnen brengen. Laat je meenemen naar het land van de Aboriginals, de Indianen, het regenwoud, de zee, ...
Droom lekker weg, beleef je eigen verhaal, gun jezelf een moment van niets moeten, maar van mogen en genieten. Nog nooit meegemaakt? Welnu, voor alles is een eerste keer. Elke reis is weer anders en wij vinden het iedere keer weer heerlijk om te spelen. Kom jij ook eens deelnemen? Dat zouden wij heel leuk vinden en jij vast ook.


Gongreizen (groep):

Een gongreis is een totaal andere beleving dan een klankreis. De gongreis is een reis naar een andere dimensie, een reis naar je binnenwereld. De gongs zijn meeslepend en kunnen je helpen je grenzen te verleggen. De gongs hebben hun eigen uitdagende expressie. Wij zijn er helemaal weg van. En jij, wil jij je in vervoering laten brengen door de prachtige klanken van de verschillende gongs? Schrijf je dan in voor een van onze gongreizen. We kijken ernaar uit je te ontmoeten.


Drumreizen (groep):

Bij een drumreis ligt de nadruk op het gebruik van een grote gongdrum en andere sjamanistische drums. Deze drums met Aardse tonen brengen je met hun ritme volledig in ontspanning. Wanneer je met gesloten ogen luistert en meegaat in de eenvoud van hun ritme kom je in een diepe staat van zijn. Hou je van sjamanen drums dan is dit zeker iets voor jou. Nog nooit van gehoord? Probeer het dan eens uit. Altijd goed om eens iets nieuws te proberen. Het zou je zomaar kunnen bevallen. Wij ook blij, want dan zien we je zeker vaker terug. (knipoog)


Praktische info:


Speciale gelegenheden:

Ben je gebonden aan een rolstoel of bed, maar geïnteresseerd in het beleven van een Sound Healing, klankschaalmassage of klankreis, informeer naar de mogelijkheden.

Wil je iets organiseren voor een speciale gelegenheid, zoals een vrijgezellen feestje, een uitje met collega´s, een "eens wat anders" vriend(inn)en avond, ed.. Ben je in voor iets nieuws of helemaal anders, plan dan eens een klank- of gongreis met een eigen groep(je).
Informeer naar de mogelijkheden.

Ben je op zoek naar een orgineel cadeau voor een verjaardag of andere gelegenheid? Je kunt bij mij cadeaubonnen verkrijgen voor een Sound Healing, klankschaalmassage of klankreis.
© www.pluton.be