home Hallo,

Van harte welkom bij Pluton.

Bij mij in de praktijk kun je terecht voor persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Maar ook voor Sound Healing sessies, klankschaalmassages en klankreizen.


Persoonlijke en spirituele ontwikkeling:

Iedereen heeft wel eens moeilijke momenten in zijn leven, doorgaans komen we daar doorheen en gaan we gewoon verder met ons leven. Maar er zijn ook van die momenten waarop het jou niet meer lukt om daar mee om te gaan. Bijvoorbeeld het verlies van een dierbare, een echtscheiding, pesterijen, het niet kunnen loslaten van gedachten, een opstapeling van negatieve gebeurtenissen, er zijn nog zoveel meer redenen die daaraan ten grondslag kunnen liggen.
Wat de reden ook mag zijn, belangrijk is dat je geholpen wordt. Dat iemand naar je luistert en dat die iemand je begrijpt.

Die iemand kan ik voor je zijn. Daarvoor zijn een paar stappen nodig. De eerste stap is erkennen dat je jouw situatie niet meer alleen aankunt. Dat is meestal al heel moeilijk.
De tweede stap is hulp zoeken. Als je op deze pagina uitkomt omdat je zoekende bent, dan heb je stap een en twee al gezet. Wat ontzettend goed van jou!
Nu kiezen om hulp te aanvaarden. Als je die stap kunt zetten mag je heel trots zijn op jezelf. Geef jezelf een schouderklopje, want die heb je dubbel en dwars verdiend. Je staat jezelf toe een nieuwe weg in te slaan.
Als laatse stap, bel mij voor een afspraak. We kunnen eerst kennismaken en daarna pas besluiten of we samen op weg gaan naar inzichten, oplossingen, verbeteringen, veranderingen die jou gaan laten zien hoe krachtig je werkelijk bent. Een kennismaking is gratis en geeft jou de kans om eerst aan te voelen of je je goed voelt bij mij. Gewoon doen, wat heb je te verliezen.


Sound Healing sessies, klankschaalmassages en klankreizen:

Mijn passie voor klankschalen en gongs is bij velen bekend en mijn klankschaalmassages bij velen geliefd.
Klanken worden door mij op meerdere vlakken ingezet. Ze kunnen worden gebruikt bij therapie. Maar vaker nog worden ze door mij ingezet puur voor ontspanning, een momentje me-time, om je terug bij jezelf te laten komen, of om je hoofd leeg te maken en in je gevoel te kunnen landen. M.a.w. je hoeft geen therapie te volgen om toch te kunnen genieten van een van de klank mogelijkheden.
Wil je meer uitleg over een van de klank mogelijkheden, klik op de knop klank in de menubalk.

Mocht je nog vragen hebben, je mag mij altijd contacteren.
© www.pluton.be