home Hallo,

Van harte welkom bij Pluton, de praktijk voor persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei, voor Sound Healing sessies, klankschaalmassages en klankreizen.

Persoonlijke ontwikkeling & spirituele groei

Iedereen heeft wel eens moeilijke momenten in zijn leven, doorgaans komen we daar doorheen en gaan we gewoon verder met ons leven. Maar er zijn ook van die momenten waarop het niet meer lukt om met bepaalde moeilijke situaties om te gaan. Het is je allemaal te veel. Bijvoorbeeld door het verlies van een dierbare, door een echtscheiding, door pesterijen, het niet kunnen loslaten van je malende gedachten, door een opstapeling van negatieve gebeurtenissen, en nog zoveel redenen meer die daaraan ten grondslag kunnen liggen.
Wat de reden ook mag zijn, het belangrijkste is dat je geholpen kunt worden. Dat iemand naar je luistert en dat die iemand je begrijpt.

Daarvoor is het nodig dat je inziet en erkent dat je jouw situatie niet meer alleen aankunt. Als je dat lukt heb je al een grote moeillijke stap gezet. Wat goed van jou!
De volgende stap is hulp zoeken. Als je op deze pagina uitkomt ben je daar wellicht mee bezig en ben je op een goed adres. Want ik kan die iemand voor je zijn die jou kan helpen, luistert en begrip heeft.
Nu nog ervoor kiezen om hulp te aanvaarden. Als je die stap kunt zetten mag je heel erg trots zijn op jezelf. Geef jezelf een schouderklopje, want die heb je dubbel en dwars verdiend. Je staat jezelf toe een nieuwe weg in te slaan.

Weet je het allemaal niet zo zeker, ben je bang om een afspraak te maken omdat je niet weet wat er allemaal op je af komt. Begrijpelijk! We kunnen eerst kennismaken en daarna pas besluiten of we samen op weg gaan naar inzichten, oplossingen, verbeteringen, veranderingen die jou gaan laten zien hoe krachtig je werkelijk bent. Een kennismaking is gratis, duurt max. 30 minuten, en geeft jou de kans om eerst aan te voelen of je je goed voelt bij mij. Niet verder over nadenken, gewoon doen, wat heb je te verliezen?

Sound Healing sessies, klankschaalmassages en klankreizen

Mijn passie voor klankschalen en gongs is bij velen bekend en mijn klankschaalmassages bij velen geliefd.
Klanken worden door mij op meerdere vlakken ingezet. Ze kunnen worden gebruikt bij therapie. Maar vaker nog worden ze door mij ingezet puur voor ontspanning, een momentje me-time, om je terug bij jezelf te laten komen, of om je hoofd leeg te maken en in je gevoel te kunnen landen. M.a.w. je hoeft geen therapie te volgen om toch te kunnen genieten van een van de klank mogelijkheden.
Onder de knop klank in de menubalk vind je meer informatie.

Mocht je nog vragen hebben, je mag mij altijd contacteren.
© www.pluton.be