¤

Even kennismaken


Foto van mezelf Mijn naam is Dorina Schuurmans en ik ben geboren op een schip in de zomer van 1965. Net als bij vele mensen bestaat mijn leven niet alleen uit rozengeur en manenschijn. Vooral in mijn kinder- en jeugdjaren heb ik nogal wat te verwerken gehad en had ik weinig steun. Daarentegen kent mijn leven ook vele mooie momenten die ik koester. Ik ben getrouwd met een schat van een man en samen hebben wij drie hele lieve dochters waar we enorm trots op zijn.

Dankzij de steun van mijn man en kinderen ben ik in de gelegenheid geweest om opnieuw te gaan studeren. Ik heb geleerd om anders om te gaan met, voor mij, moeilijke situaties. Het angstige, onzekere kind in mij heeft zich ontwikkelt tot een vrouw met zelfvertrouwen. Dat alles heeft er toe geleid dat ik per 1 april 2009 een eigen praktijk heb kunnen oprichten, waarbij ik andere mensen kan helpen met hun struikelblokken in het leven.

Inmiddels besef ik dat alles zijn reden heeft, ook al zien we die reden niet direct en kan het soms jaren duren voordat we de reden achterhalen. Ook besef ik dat elke ervaring nodig was om te komen tot waar ik nu sta, om een goede moeder te kunnen zijn voor mijn dochters, om mensen te kunnen begeleiden in mijn praktijk, dat je niet perfect hoeft te zijn maar gewoon jezelf, en dat het gelukkig voelen in je leven afhangt van je eigen gemaakte keuzes.


Ga niet op zoek naar geluk,
maar ontdek het in jezelf

In 2008 heb ik mijn diploma behaald van Eclectisch Energetisch Natuurgeneeskundig Therapeut bij Instituut E.E.N. te Panheel.
Een HBO erkende opleiding, geaccrediteerd door het SNRO-instituut en KTNO.

Als aanvulling op deze opleiding heb ik nog andere cursussen/opleidingen gevolgd die mij goed dan wel minder goed bevielen. Met veel enthousiasme heb ik mij verder verdiept in het werken met de Ankh, klankschalen, massages, Holistic Pulsing en ooracupunctuur. Uit alle cursussen en opleidingen haal ik datgene waar ik mij goed bij voel, waar ik goed in ben, en waarmee ik u nog beter kan helpen. Mijn beste kwaliteiten combineer ik tot een passende behandeling voor u. Naast scholing, om u beter tot dienst te kunnen zijn, volg ik tevens cursussen in zelfontwikkeling om mijn eigen groei te bevorderen, welke op zijn beurt u weer verder vooruit kan helpen.

Naast het diploma van E.E.N.-therapeut heb ik o.a. de volgende certificaten en diploma's behaald:


Begin pagina

© www.pluton.be