Energetische healing

Energetische healing betekent; het helen van uw energiesysteem welke verantwoordelijk is voor uw levenskracht en vitaliteit. Er zijn vele vormen waarop energetische healing kan worden toegepast; zoals reiki, reconnection, aura healing, combinatie healing. Al deze vormen hebben weliswaar hun eigen manier van werken, ze worden toegepast met een zelfde doel, namelijk; Het behandelen op energetisch niveau van uw lichaam, geest en Ziel om een optimale balans te verkrijgen.

Wist u dat achter 95% van alle lichamelijke klachten een mentale of emotionele oorzaak schuil gaat waardoor een onbalans in uw lichaam is ontstaan. Bij een healing gaan we samen op zoek naar de oorzaak, zodat we deze naar de oppervlakte kunnen brengen. Zodra u inzicht heeft gekregen in de oorzaak, bent u in staat om verandering aan te brengen. Veranderingen aanbrengen kan o.a. door vergeving te schenken waar nodig, door zaken los te laten die u niet langer tot nut zijn, door bepaalde oefeningen te doen. De klacht of pijn zal verminderen dan wel verdwijnen.

Tijdens een healing kunnen er emoties zoals boosheid, angst, verdriet etc. naar boven komen. Dat is alleen maar goed want dan kunnen ze geheald worden. U kunt ook beelden, geuren of gevoelens ervaren. Maar het kan ook zo zijn dat u helemaal niets voelt of ervaart. Dat betekent echter niet dat de healing niet werkt. Het energetisch systeem heeft tijd nodig om de healing te accepteren en verwerken. Bij sommige mensen gaat dat snel bij andere heeft dat enige tijd nodig. Healings werken ook nog enige tijd door en het kan zijn dat u veel later pas zult opmerken dat er toch veranderingen zijn opgetreden, omdat ze op onbewust niveau hebben plaats gevonden.

Hoe vaak een energetische healing nodig is hangt af van verschillende factoren. Elk individu is anders en gaat anders om met situaties, klachten en problemen. U bent vrij om een voorgestelde vervolgbehandeling wel of niet te accepteren.


Vergeven, wat betekent dat?
Vergeven, een woord na een excuus?
Vergeven,
het betekent niet vergeten en goedkeuren.
Nee,
Vergeven is loslaten en verder gaan
zonder pijn en verdriet.

Dorina Schuurmans
Vergeven
is een cadeau voor jezelf!

© www.pluton.be