¤

Ankh & Kosmische schijf

De Ankh en Kosmische schijf kunnen worden ingezet om u bewustzijn te verruimen, om energie in te stralen of uit te trekken, om pijn te verminderen, om een genezingsproces te versnellen, om energetische blokkades op te heffen en de energie weer goed te laten doorstromen, om aura's te helen en/of te versterken, om uw lichaam, geest en ziel weer in balans te brengen. De Ankh en de Kosmische schijf zijn instrumenten waar men niet lichtzinnig mee om mag gaan. Ze zijn broer en zus van elkaar. De Kosmische schijf heeft een geheel andere werking dan de Ankh.

De Ankh

De therapeutische Ankh is een persoonlijk, ingewijd instrument, die de zielentrilling heeft aangenomen van de ingewijde. Hij heeft 2 benen zodat de energie goed kan doorstromen, en is gemaakt van messing, een metaal dat heel goed trillingen kan geleiden. De energetische kracht van de therapeut wordt door de tweebenige Ankh versterkt. Met de lus van de Ankh kan energie aan het lichaam worden onttrokken en met de benen van de Ankh kan energie worden ingestraald. Op deze manier kan de energie in het lichaam worden ververst en daarmee kunnen blokkades worden opgeheven met als doel het lichaam zowel fysieke, mentaal als op zielsniveau weer in balans te brengen.


Kosmische 2 kleurenschijf Ankh Kosmische 4 kleurenschijf

De Kosmische schijf:

De Kosmische schijf is een niet buigzame, afwasbare, platte ronde kunststof schijf met een doorsnede van 20 cm en een dikte van 1 cm met in het midden een klein rond gaatje. De Kosmische schijf bestaat uit 2 of 4-kleuren. De 2-kleurenschijf is de meer Aardse schijf, en is aan beide zijden half geel en half oranje gekleurd. De 4 kleuren schijf is aan de ene zijde half geel en half oranje en aan de andere zijde half kobaltblauw en half violet. De kleuren zijn verbonden met de planeten Venus, Saturnus, Mercurius en Pluton.

De Kosmische schijf is niet ingewijd en zal in tegenstelling tot de Ankh geen zielebinding met de persoon aangaan die met de schijf werkt. Wel zorgt de Kosmische schijf ervoor, dat de persoon die de schijf hanteert een bijzondere binding aangaat met de persoon die, d.m.v. de schijf, wordt behandelt. De 2-kleurenschijf versterkt de energetische kracht van de persoon die er mee werkt twee maal krachtiger dan de Ankh en de 4-kleurenschijf versterkt vier maal krachtiger dan de Ankh.


Begin pagina


© www.pluton.be